Gandacul este un nume generic, care poate descrie o sumedenie de specii de insecte taratoare, ce se gasesc pe langa asezarile omului. Gandacul negru de bucatarie, gandacul de canalizare, gandacul rosu de bucatarie sau gandacul de Colorado sunt speciile mai cunoscute si mai raspandite in Romania, cu care oricare dintre noi ne-am confruntat cel putin o data in viata.

Gandacii sunt insecte din ordinul Blattodea, care contine peste 4600 de specii. Sunt insecte deosebit de rezistente, cu un ritm de inmultire alarmant. Pericolul pe care il prezinta pentru om este capacitatea de a raspandi boli. Un alt factor de stres pentru om este mirosul pe care unii dintre ei il pot produce, dar si starea de discomfort vizual la vederea acestor daunatori.

Daca aveti probleme cu gandacii, iar gradul de infestare este unul prea mare pentru a putea fi solutionat de dvs. cu solutii clasice, puteti chema o echipa de dezinsectie si deratizare. Ne puteti contacta folosind urmatoarele date:

  • Telefon ofertare: +4.0728.975.405
  • Telefon contracte PJ: +4.0753.108.368
  • Telefon/Fax: +4.021.440.00.83

Cu o experienta de 10 ani in domeniu, putem spune ca le-am vazut pe toate. Eradicam orice tip de problema cu daunatorii, indiferent de nivelul de infestare, zona, samd. Ne puteti suna la numerele de telefon de mai sus, iar un agent 24dd.ro se va deplasa la dvs. pentru o estimare gratuita, a solutiilor necesare si a costurilor interventiei.

solutie anti gandaci

Intervenim cu solutii profesionale, aprobate atat de Ministerul Sanatatii, cat si de normele europene in vigoare. Putem executa mai multe interventii, pentru a asigura o aplicare uniforma si in profunzime a insecticidelor. Aplicarea se face fie cu vermorele, nebulizatoare, foggere sau pompe de inalta presiune, in functie de tipul cladirii, suprafata, grad de infestare, samd.

Oferim garantie 60 de zile pentru lucrarile efectuate!

www.24dd.ro