dezinsectie deratizare

Ideea urmatorului articol ne-a venit in urma discutiilor recente, din ce in ce mai numeroase, pe care le avem cu clientii nostri, in special cei noi. Mai precis, sunt foarte multe persoane care ne solicita interventii cat mai … discrete. Oricum, nu vom veni cu motoare zgomotoase si nici nu vom crea galagie pe scara blocului, pentru a deranja locatarii si vecinii. Ne caracterizeaza atat profesionalismul, seriozitatea, cat si discretia. Suntem pe piata din 2005 in domeniul prestarii serviciilor DDD, deci putem spune ca le-am vazut pe toate.

Dar problema, aparent, este alta. Multora le este rusine ca trebuie sa ne cheme. Si nu ar trebui sa fie cazul! Infestarea cu rozatoare sau insecte de diverse tipuri este o problema comuna, mai ales in cazul aglomerarilor urbane. Acolo unde densitatea populatiei pe metru patrat este uriasa. Ca de exemplu, in Bucuresti, in cartiere precum Militari, Stefan cel Mare, Piata Obor, zona Titan, samd. In astfel de zone, cantitatea de deseuri menajere este uriasa si chiar daca se face colectarea acestora periodic, tot reprezinta atractie pentru daunatori precum soareci, sobolani, gandaci, precum si alte rozatoare sau insecte taratoare. Sa nu uitam, ca la orice colt de strada regasim restaurante tip fast-food, magazine alimentare

deratizare bucuresti

Alte zone din Bucuresti, alte surse de probleme. Ca de exemplu, zone cu apa statatoare sau curgatoare, Herastrau, Colentina, Tei, Floreasca, Cismigiu, Straulesti, samd. Zone care atrag insecte zburatoare, precum musculite si tantari.

Rozatoare: o categorie in care sunt inclusi soarecii si sobolanii. Sunt ademenite de resturi de mancare. In sezonul rece, cauta refugiu in compartimentul motor al masinilor, atrase de caldura emanata. Rod in permanenta, dar mai ales atunci cand au pui si trebuie sa le construiasca un cuib.

Tantarii: depun ouale in apa statatoare, ca de exemplu balti si lacuri. Tratamentele dese cu solutie insecticida sunt unica modalitate prin care se poate combate actiunea daunatoare a tantarilor, ce pot purta paraziti ce pot produce boli precum malarie sau febra galbena.

Gandacii: o alta categorie ce poate include mai multe specii si subspecii. Cei mai intalniti sunt gandacii de bucatarie si gandacii de Colorado. Pe langa repulsia vizuala pe care o pot provoca in randul persoanelor mai sensibile, gandacii pot transmite boli si pot distruge alimentele si proviziile, avand un ritm de reproducere alarmant, precum si un apetit de distrugere urias.

Rozatoare mici: in aceasta categorie putem include dihori, cartite, popandai, soareci de camp si alte rozatoare de mici dimensiuni, intalnite in special in zonele rurale, de camp sau de padure. Sunt in special nocive prin distrugerile pe care le aduc recoltelor oamenilor.

Insecte zburatoare: pe langa tantari, exista o serie de alte insecte zburatoare, ce sunt fie agasante, fie nocive sau periculoase. Aici amintim muste, molii, fluturi, viespi, samd.

Insecte taratoare: pe langa gandaci, putem intalni pe langa casa si birou o serie de alte insecte taratoare, precum furnicile, puricii, capusele, termitele, paduchii, plosnitele, omizile, samd. Aceste insecte pot distruge recolte, alimente puse la pastrare sau pot afecta chiar casele si structura lor de rezistenta (de ex. termitele)

Alti daunatori: lilieci, caini comunitari, pisici agresive, vulpi, porumbei, samd. Exista o serie de daunatori care pot fi deopotriva animale de companie, pe de alta parte adevarati inamici ce ne pot pune in pericol viata sau sanatatea, fie a noastra, fie a familiei noastre.

Ceea ce incercam sa subliniem prin randurile de mai sus este ca puteti gasi in noi solutia la problemele pe care le puteti avea cu daunatorii, cunoscuti sau mai putin cunoscuti. Avem rezolvare la toate problemele, experienta si tehnica necesara pentru a va proteja. Aparate si solutii non-toxice, fara a afecta animalele.

Suntem in acest business din 2005. Avem clienti dintre cei mai variati, persoane fizice, persoane juridice, ONG-uri, institutii publice si de stat, unitati de invatamant, spitale si statii de pompieri, lanturi de benzinarii, samd. Nu exista problema pe care sa nu o fi intalnit si pe care sa nu o fi rezolvat. Atunci cand un agent 24DD va intra pe usa, aveti garantia lucrului bine facut.

Mai aveti ezitari in a ne chema? Sunati-ne la 0728.975.405 sau la 0753.108.368 pentru o programare si o constatare gratuita a problemei dvs.

 

Echipa 24dd.ro